Kjøp EQmach

Mange ryttere og trenere har funnet EQmach som et glimrende tilskudd til hesten. Det å kunne få ut potensialet av hesten sin, kunne lykkes i sporten og ikke minst bidra til at hestens helse styrker seg er viktig. En sunn hest har større forutsetninger for å lykkes. Dette har vi sett, og ikke minst har ryttere og trenere over store deler av verden innsett viktigheten av å bruke EQmach for å kunne opprettholde treningens frekvens, varighet og intensitet. Sporten krever mer enn tidligere. Nå er sporten en helårs sport som lettere gir belastningsskader på hestene. For å unngå dette og for å sikre et godt treningutbytte og sportslig fremgang er bruken av EQmach viktig. EQmach kan dokumentere:

- EQmach reduserer melkesyre opphopning i muskulaturen. Dette gir hesten bedre bevegelsesmønster og hesten blir mykere og smidigere. 
- EQmach bidrar til raskere restitusjon således også en mer smidig hest dagene etter belastning. Dette er også med på å forebygge skader.
- EQmach beskytter mot virusinfeksjoner i øvre luftveier. Dette kan være viktig når hestene reiser mye og er i ulike staller/miljø.
- EQmach styrker ledd og sener over tid
-EQmach reuserer stress nivået hos hester, noe som er med på å få hestene til å prestere bedre, og ikke minst få økt konsentrasjon.
-EQmach bidrar til at hesten får en blankere pels.

Vi har gjort mange studier på spranghester. Studier hvor verdens beste hester er med til amatørhester. Alle resultat uansett hest viser reduksjon i melkesyre. Dette betyr at selv de som rir på amatør nivå har mye å hente på å bruke EQmach


Hestens helse og prestasjoner er viktig for meg som rytter og trener. Jeg bruker EQmach på mine konkurransehester, og har merket en klar forbedring. Hestene er fått mer power, større utholdenhet og er mer elastiske i kroppen. EQmach virker!

Solveig Karstensen Aarnes - Stall vest

4 måneders studie dokumenterer at bruk av EQmach er like viktig for amatører som proffe

Ved å bruke EQmach vil både amatører og proffe få et bedre treningsutbytte av hesten [...]