Kjøp EQmach

Mange ryttere og trenere har funnet EQmach som et glimrende tilskudd til hesten. Det å kunne få fram potensialet til hesten sin, kunne lykkes i sporten og ikke minst bidra til at hestens helse styrker seg er viktig. En sunn hest har større forutsetninger for å lykkes. Dette har vi sett, og ikke minst har ryttere og trenere over store deler av verden innsett fordelen av å bruke EQmach for å kunne opprettholde treningens frekvens, varighet og intensitet. Sporten krever mer enn tidligere. Nå er sporten en helårs sport som lettere gir belastningsskader på hestene. For å unngå dette, og for å sikre et godt treningutbytte og sportslig fremgang er bruken av EQmach viktig.

EQmach bidrar til:

Vi har gjort mange studier på spranghester. Studier hvor både verdens beste hester og amatørhester er med. Alle resultat, uansett hest, viser reduksjon i melkesyre. Dette betyr at selv de som rir på amatørnivå har mye å hente på å bruke EQmach


Hestens helse og prestasjoner er viktig for meg som rytter og trener. Jeg bruker EQmach på mine konkurransehester, og har merket en klar forbedring. Hestene er fått mer power, større utholdenhet og er mer elastiske i kroppen. EQmach virker!

Solveig Karstensen Aarnes - Stall vest

4 måneders studie dokumenterer at bruk av EQmach er like viktig for amatører som proffe

Ved å bruke EQmach vil både amatører og proffe få et bedre treningsutbytte av hesten [...]