Kjøp EQmach

Islandshest miljøet er i vekst, og EQmach har dokumentert god effekt på islandshester

Islandshester skal prestere over tid, og det er ulike øvelser som krever mye av muskulatur, sener, leddbånd og ikke minst konsentrasjon hos hestene. EQmach bidrar til å gi hestene:

- EQmach reduserer melkesyre opphopning i muskulaturen. Dette gir hesten bedre bevegelsesmønster og hesten blir mykere og smidigere. 

- EQmach bidrar til raskere restitusjon således også en mer smidig hest dagene etter belastning. Dette er også med på å forebygge skader.

- EQmach beskytter mot virusinfeksjoner i øvre luftveier. Dette kan være viktig når hestene reiser mye og er i ulike staller/miljø.

- EQmach styrker ledd og sener over tid

-EQmach reuserer stress nivået hos hester, noe som er med på å få hestene til å prestere bedre, og ikke minst få økt konsentrasjon.

-EQmach bidrar til at hesten får en blankere pels.Jeg anbefaler alle å prøve ut EQmach for å få ut potensialet av hesten sin

Stian Pedersen, 1. mars 2016

Den nye boksen på 550 gram er perfekt til en måneds bruk til Islandshestene. Prisen er under 600 kr pr mnd og med den dokumentasjon og de resultat som produktet viser er dette en god investering. Når vi også ser at hestene får mindre skader, og således reduserer utgifter til veterinær er EQmach et meget godt alternativ. Mange har kuttet ut bruk av andre tilsskudd og finner godt for sammen med EQmach å gi opptimal hestehold

Relaterte artikler

Topp resultat for Stian og Agnes

EQmcah bidrar til gode resultat [...]

EQTV en ny kanal

EQTV er en kanal for å spre informasjon og nyttige opplysninger til mennesker som har interesse for hest [...]

4 måneders studie dokumenterer at bruk av EQmach er like viktig for amatører som proffe

Ved å bruke EQmach vil både amatører og proffe få et bedre treningsutbytte av hesten [...]

Ny EQmach boks 550 gram

EQmach lanserer 550 grams boks til førstgangsbrukere [...]